Saturday, 26 November 2011

ada ka cm ne??hahaha



Cara-cara Untuk Reject Awek
Anda boleh share kepada awek anda :D

Nak reject pompuan susah, takut nanti dia frust dan bunuh diri, jadi guna dialog ni :In-Love:

1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif…
2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..
3) U nampak tak mamat tu… (padahal takda orang pun kat situ)
4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal…
5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je…
6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu…
7) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10
8) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia….
9) Saya suke lelaki la..awwww~
10) Saya suka mak org hahah
11)saya bukan lelaki tulen
12)Sayang, sebenar saya ni gay. Sorry ya~
13)I suka rogol pompuan yg pernah jadi kekasih saya..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

must read..terbaik..!